Besselink & Jones

Besselink & Jones’ røtter går mer enn 50 år tilbake i tid. Firmaet ble Startet av Hank Besselink, som er ingeniør og Nigel Jones, en designer og kunstner som først kom inn i firmaet 10 år senere.

Firmaet knyttet til seg håndverkere som var spesialister i forgylling, tredreining, møbelsnekkring og ingeniørarbeid som gjorde at firmaet kunne spesialisere seg på restaurering av både lamper og møbler.

Det som Hank Besselink og Nigel Jones hadde til felles var deres ønske om å produsere håndlavede lamper av høyeste kvalitet. Den første ordren firmaet fikk var å produsere spesial lamper til Windsor Castle. Etter dette prosjektet ble de annerkjente og høyt respektert for deres særdeles gode håndarbeid.

Selv om Besselink & Jones har 750 forskjellige design i arkivet sitt, er lampene ikke masseprodusert. De blir laget for hånd og kun på bestilling, noe som gjør at lampene blir både personlige og ikke minst eksklusive.

Besselink & Jones lampene lyser opp interiører og eksteriører i mange private hjem, kongelige residenser, hoteller, klubber, gallerier og luksus skip rundt om i verden.

De er nå blant de fremste skaperne av elegante, håndlavede lamper i England.
 

Finn forhandler eller bli forhandler