Tekstiler

James Brindley

I James Brindleys sortiment finner du over 30 kolleksjoner med mer enn 900 ulike stoffer. Den britiske produsenten byr på silke, ull, lin og silkefløyel, både ensfarget og med broderier, trykk eller vevet mønster. Kolleksjonene inneholder tekstiler som passer utmerket til gardin- og møbelstoff. De fleste av de ensfargede stoffene kan lamineres til en bakside i papir og brukes som eksklusiv tekstiltapet

 

Finn forhandler eller bli forhandler

 

Design Forum

Design Forum er et av The Drawing Rooms flaggskip. De produserer en rekke kolleksjoner med ekslusive designstoffer. Når man ser på kolleksjonene deres, blir det åpenbart at Design Forum setter kvalitet høyest. Her finner du den flotteste silke og vevede stoffer fremstilt etter gamle håndverkstradisjoner. Kom innom oss og nyt synet.

 

Finn forhandler eller bli forhandler

 

Jason D’Souza

Jason D’Souza har spesialisert seg på stoffer, tiebacks og trimmings i luksusklassen. Stoff gruppene inkluderer silke damasker, “sheers”, myk fløyel og lin med struktur, som er alt fra det tradisjonelle til det moderne.
 

Finn forhandler eller bli forhandler

 

Decobel

Decobel er en italiensk tekstilprodusent som har spesialisert seg på stoffer av høy kvalitet, med spennende farger og mønstre.

Stoffgruppene inkluderer silkedamasker, “jaquard”, ull, myk fløyel og ren lin, og dekker alt fra det tradisjonelle til det moderne.
 

Finn forhandler eller bli forhandler